VÄ°DEO GALERÄ°
FOTO GALERÄ°
KÃœNYE
FÄ°RMA REHBERÄ°
Ä°LAN REHBERÄ°
BÄ°ZE ULAÅžIN
YAZARLAR
H24HBR

@ Haber Tarihi : 03 June 2023 16:41:45

0 Yorum

Kez Okundu.

6284 Ayet DeÄŸil

6284 çıkmazı!

Özlem Zengin "Kırmızı çizgimizdir" dedi ama Fatih Erbakan deÄŸiÅŸtirmekte kararlı

Dün  Mecliste bir canlı yayına katılan Yeniden Refah Partisi Genel BaÅŸkanı Fatih Erbakan'a, AK Partili Özlem Zengin'in "6284 sayılı kanun kırmızı çizgimizdir" sözü hatırlatıldı. Erbakan, "Özlem Hanım'ın orada kastettiÄŸi bana kalırsa, kadına ÅŸiddet konusu kırmızı çizgi.

6284 haÅŸa bir ayet deÄŸil. Avrupa'dan ihraç edilmiÅŸ bir kanun. Bunun eksiÄŸinin gediÄŸinin giderilmesi, yanlışı varsa düzeltilmesi gayet tabi." dedi.TBMM'deki yeni yasama dönemi dün yemin töreni ile baÅŸladı.

Meclis'te gerçekleÅŸen CNN TÜRK canlı yayınında Dicle Canova'ya konuÅŸan Yeniden Refah Partisi Genel BaÅŸkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimini deÄŸerlendirdi.

ZENGÄ°N, "KIRMIZI ÇÄ°ZGÄ°MÄ°Z" DEMÄ°ÅžTÄ°

Erbakan'a daha sonra "Kadınlara yönelik ÅŸiddetle alakalı 6284 sayılı kanunun hemen deÄŸiÅŸmesi yönünde bir giriÅŸimde bulunacak mısınız? Özlem Zengin 'bizim kırmızı çizgimiz' demiÅŸti. AK Parti'nin Grup BaÅŸkanvekili olacak, öyle görünüyor. Bugün karşılaÅŸtınız mı, el sıkıştınız mı? Özlem Hanım'la karşılaÅŸtığınız da söylemek istediÄŸiniz bir ÅŸey var mı?" sorusuna da yanıt verdi."

https://www.4x4bet123.com/ https://www.4x4bet123.com/

HAŞA BİR AYET DEĞİL

Erbakan, "Yok, karşılaÅŸmadık. Özlem Hanım'ın orada kastettiÄŸi bana kalırsa, kadına ÅŸiddet konusu kırmızı çizgi, 6284 haÅŸa bir ayet deÄŸil.

Avrupa'dan ihraç edilmiÅŸ bir kanun. Bunun eksiÄŸinin gediÄŸinin giderilmesi yanlışı varsa düzeltilmesi gayet tabi. Ama 'kadına ÅŸiddet konusu kırmızı çizgimizdir' dediÄŸini düÅŸünüyorum.

Böyle bir noktada da bizde aynı ÅŸekilde kadına deÄŸil sadece bütün canlılara hayvanlara, doÄŸaya, tabiata... Åžiddet bizim inancımıza aykırı.

Böyle bir ÅŸeyin kabul edilmesi, onaylanması mümkün olamaz. Bizim 6284 ile ilgili söylediÄŸimiz bazı aksaklıkları ve eksiklikleri nedeniyle maÄŸduriyetlere yol açıyor. Bir kere suçun ispat edilmesi ortada yok. Sadece beyana dayalı bir ÅŸekilde, kadının beyanıyla...

Tabii maÄŸdurun beyanı. Aynı ÅŸekilde erkeÄŸe de bu hak verilmiÅŸ. Biz sadece kadının bu hakkı var diye karşı çıkmıyoruz erkek de, hanımım bana ÅŸiddet uyguladı, desem benim de beyanım geçerli ama bu olmamalı. Ä°ddia sahibinin iddiasını ispatlaması lazım." dedi.

Henüz Bu Haber İçin Yorum Yapılmamış
Adınız Soyadınız
Güvenlik Kodu
https://www.facebook.com/rhvmimarlik/videos/557660301802778
Yazar Bilgisi

H24 Haber H24 Haber infokariha.net Tüm Yazıları

BENZER HABERLER