VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
KÜNYE
FİRMA REHBERİ
İLAN REHBERİ
BİZE ULAŞIN
YAZARLAR
H24HBR

@ Haber Tarihi : 23 April 2024 09:43:25

0 Yorum

Kez Okundu.

2024 Kaybeden Siyon İslamcılığı

2024’te Kaybeden siyon islamcılığı

H24/ Makale -Talip AKSOY 

Çok çetin ve sorumlu olduğunuz bir zaman çizelgesinde yaşıyoruz. Allah’ın nimetlerinin envai çeşiti var, teknolojik olarak her şey mümkün insanlar konforun zirvesinde yaşıyorlar

2024 secimlerinde kaybeden siyonizme dayalı bir konsepte olan akp MHP benzeri uzantısı dışarda olan takiyecilere ders olarak Gazze tokatıdır.

Gazze ve israilii kınayan ve siyasetine malzeme eden yeniden Refah Partisi lideri ERBAKAN ise AKP'ye kaybettiren figür olarak tanımlandı.

Kürtler CHP de  oy verirken dem partide ise şekil yaptılar 

2024 Yerel seçimlede Akp kaybetti, siyonizmin kurduğu akpye ayar verildi.Chp Kürt seçmen, Yeniden  refah Patisi ve Hüdapar gibi partiler üzeinden denklem kuruldu.

Hayat süt liman giderken gaflete delalete ve kısmen de ihaanete girmiş bir toplumlar halinde kıyamete doğru gidiyoruz.

İnanan yahut inanmayan her insanın fıtri ihtiyaçları vardır. Düşünme ve ideolojik olarak bir yapısı mümkündür. Müslümanlar yüz yıllardır esaret ve ümmetçilikten ulusalcılığa ve şovenizme doğru süratle yol almaktadır.

Müslümanların amentüsünü ve genetiklerini iyi bilen Siyonistler ve emperyalistler her türlü planlarında çalışıyorlar.

Tarihsel olarak peygamberimiz Hazreti Muhammed aleyhisselam’ın doğumundan başlayan kıyamete kadar sürecek bir kin nefret ile Yahudi’nin İslam ve Peygamber düşmanlığı insan düşmanlığı daim olacaktır. Selahaddin Eyyubi gibi dik ve asıl olamayanlar ne başarıya nede izzete varamıyacaklardır. Kudüs lafla değil inanç ve kararlılıkla kazanılır.

https://www.4x4bet123.com/ https://www.4x4bet123.com/

Irkçı şoven ABD İsrail patentli STK ve partilerle ancak müslümanların gazı alınır. Taksim’de de ters kelepçe yapılır. Galata köprüsünde koyunlar mee diye otlatılırken gemiler köprünün altından siyonistlerle tel ve cansuyu oluyor. Beka var olma adına her gün bir figüran ve yalan ile siyonun bop partisi akp İsrail için varlığı ve kendi koltuk ve menfaatleri için ümmeti kurban ediyorlar.

Siyasal islamcılık ve din satan tarikatın dan hocaefendisine kadar. Her kes Gazze de sahtekarlıklarıyla gün yüzüne çıkmıştır. Dünya halkları ve vicdan sahibi ehli kitap insanlık bile AKP’den gavslardan hoca efendiler den radikal alcaklardan daha vicdani daha insani durumda direniyor eylemler yapıyorlar.

ABD de beyaz sarayda biden’e katilsin, canisin diye bağıran insan da var! Taksim’de şehid cengiz songurun evladı da ticari ilişkiler bitsin diye eylem yaparken Tokatlanıyor, başörtülü polisler tarafından ters kelepçe ile darp edilip gözaltına alınıyor. İmam Hatip mezunu Cumhurbaşkanı var abdesti İçişleri bakanı var emniyet müdürleri var var da var ama iman nerede kalpte esirmi ona bakalım.

Zalim ve mağdur kim olursa olsun farketmez ona bakılmalıdır. Yarım asırdır siyonizme karşı panzehir olan milli görüş ve Erbakan fikriyati ek değişmiş bolunmuş Erbakan’ın çevresi aşama aşama siyonizme hizmet edenler olmuştur.

 Yinede direnen ve sadıklar olarak bu fikirde duran az sayıda bir zümre halen mevcuttur. Akp ve Avenesi öyle bir ahlaksız ki onlara tabii olanalar kutsal ve özel ama muhalefet ederseniz terörist, çetocu, PKK, alfade harflere göre size saldırırlar. Takiye ve şeytanlıkta dünya üzerinde bu kadar hokkabaz bir tayfa yoktur.

İslam ve mazlumlar artık AKP’nin STK ve cemaatlerin dilinde sadece rantın ve götürmenin argumanıdır. Siyaset maalesef izin verildiği kadar toplumlarda demokrasi yalanıyla cüzi bir şekilde yaşamlarına müsade edilmektedir.

Kudüs’e , Van’da , Suriye’de Mısır’da demokrasi ve insan hakları sizin oy cokluğunuz, sizin vatanınız olmasının bir önemi yok, sömürülen ve hakir  görülen toplum olarak kölemi, yoksa direnen zulme karşı duran onurlu insanlar misiniz ona bakılır.

İtaat edenler zaten yarım asır saltanat koruyorlar, itaat yerine direnisi mücadeleyi seçenler ise şehadeti hapsi ve sürgünü göze almaktadır. Aradaki yalaka cemaat ve belamlar ancak zalimler için fetva verebilirler Din satar ahlaksızlık yaparlar. Onların topluma bişey verme diye bir derdi yoktur ve olamazda onlar toplumu elleri de bir sömürü aracı olarak tutarlar.

 

Henüz Bu Haber İçin Yorum Yapılmamış
Adınız Soyadınız
Güvenlik Kodu
BENZER HABERLER